Over mij 

Nog voordat ik kon praten speelde ik met auto’s, boetseerde ik van klei een autootje met een caravan erachter en herkende ik het merk van een voorbijrijdende trekker aan het geluid. Ik las liever autojaarboeken dan de Donald Duck en mijn fiets zag ik als een ondergeschikt vervoermiddel, want ik had ook een door mijn vader gebouwde skelter. Zonder motor overigens.

Zittend op de bijrijdersstoel van mijn ouders’ auto schakelde ik op commando soepel over van de derde naar de vierde versnelling (met links!) en als de oude Volkswagen weer was goedgekeurd, ging ik meteen kijken of de garage het nieuwe apk-stickertje wel op de juiste plaats op de kentekenplaat had geplakt. 

Vijfentwintig jaar later zit de inhoud van die autoboeken nog steeds in mijn hoofd, inmiddels aangevuld met vijftien jaar ervaring in de autobranche. Ik heb auto’s verkocht, gekocht, gerepareerd, al vele vrienden en kennissen geholpen met het vinden van de juiste occasion en nog steeds diezelfde passie voor alles wat wielen heeft. Al houd ik er af en toe ook van om me met maar één paardenkracht onder  de kont te verplaatsen.

De laatste jaren heb ik, als woordvoerder en technisch specialist bij BOVAG, de auto-, caravan- en camperbranche van de andere kant leren kennen. Als geen ander snap ik daardoor het speelveld tussen de ondernemer en de consument. Beiden zijn uit op de beste deal, waarbij het niet alleen om de 'pegels' gaat, maar vooral ook om het wederzijds gunnen.  

De droom om voor mezelf te beginnen heb ik begin 2014 waargemaakt. Met mijn interesse in mensen en communicatievaardigheden, aangevuld met technische kennis en verstand van wet- en regelgeving kan ik u perfect begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Dit is waar Gijs Bosman Advies voor staat: onafhankelijk, persoonlijk en professioneel. In korte tijd bouw ik een band met u op, begrijp ik uw wensen en behoeften en begeleid ik u bij het maken van de juiste keuze. Als u van tevoren opziet tegen het kopen van een auto of camper en u kunt er dankzij mijn hulp uiteindelijk met plezier op terugkijken, dan is mijn missie geslaagd. Dat is waar ik goed in ben maar vooral wat ik gewoon verschrikkelijk leuk vind om te doen!  

Ik sta altijd open voor vragen, suggesties en opmerkingen, al dan niet naar aanleiding van wat u leest op deze website. Bel of e-mail en ik zal u niet teleurstellen.