Over mij 

Nog voordat ik kon praten speelde ik met auto’s, boetseerde ik van klei een autootje met een caravan erachter en herkende ik het merk van een voorbijrijdende trekker aan het geluid. Ik las liever autojaarboeken dan de Donald Duck en mijn fiets zag ik als een ondergeschikt vervoermiddel, want ik had ook een door mijn vader gebouwde skelter. Zonder motor overigens.

Zittend op de bijrijdersstoel van mijn ouders’ auto schakelde ik op commando soepel over van de derde naar de vierde versnelling (met links!) en als de oude Volkswagen weer was goedgekeurd, ging ik meteen kijken of de garage het nieuwe apk-stickertje wel op de juiste plaats op de kentekenplaat had geplakt. 

Nog steeds zit de inhoud van al die autoboeken in mijn hoofd, aangevuld met bijna twintig jaar ervaring in de autobranche. Toen ik amper was begonnen met studeren stond ik elk vrij uurtje in de showroom, en het laat zich raden wat van de twee ik liever deed. Toch studeerde af in marketing, PR en communicatie en werkte een aantal jaren voor autoimporteurs Pon en Kroymans. De laatste jaren in loondienst heb ik, als woordvoerder en technisch specialist bij BOVAG, de auto-, caravan- en camperbranche van een andere kant leren kennen. Als geen ander snap ik daardoor het speelveld tussen de ondernemer en de consument. Beiden zijn uit op de beste deal, waarbij het niet alleen om de 'pegels' gaat, maar vooral ook om het wederzijds gunnen.  

In 2014 ben ik voor mezelf begonnen. Met mijn interesse in mensen en communicatievaardigheden, aangevuld met technische kennis en verstand van wet- en regelgeving kan ik u perfect begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Dit is waar Gijs Bosman Advies voor staat: onafhankelijk, persoonlijk en professioneel. Het gaat immers om vertrouwen: u geeft veel geld uit aan een technisch complex product en wilt dan natuurlijk zoveel mogelijk zekerheid. Het maken van de juiste keuze, het sluiten van een goede deal en van een spannend proces iets heel leuks maken is mijn insteek. Dat is waar ik goed in ben maar vooral wat ik gewoon verschrikkelijk leuk vind om te doen!  

Ik sta altijd open voor vragen, suggesties en opmerkingen, al dan niet naar aanleiding van wat u leest op deze website. Bel of e-mail en ik zal u niet teleurstellen.