Linkjes en filmpjes 

Ik ben en blijf onafhankelijk, dus deze pagina is niet gevuld met linkjes naar samenwerkende autobedrijven, mediapartners of verzekeraars. Wel plaats ik koppelingen naar websites en filmpjes waar ik een bijzondere band mee heb of waarvan ik denk dat u iets heeft aan de informatie die u er kunt vinden.   

Heel veel goede informatie over het kopen van een auto, caravan, camper en de garantie daarop vindt u op de website van mijn vorige werkgever BOVAG. Ook als u twijfelt of het bedrijf waar u zaken mee wilt doen wel BOVAG-lid is, biedt de website uitkomst.
 

Echt mooie foto's maakt Mike Raanhuis, die er ook nog eens een goed verhaal bij schrijft. Een paar jaar geleden maakte hij voor Aftersales Magazine deze reportage over mij. Daar komt ook de foto vandaan die u links bovenaan op mijn homepage ziet.    

 

Als u een proefrit gaat maken met een auto of camper, worden er groene kentekenplaten op gemonteerd. Waarom eigenlijk, en wat zijn de regels? In deze uitzending van Blik op de Weg vertel ik er alles over! 

 

 

Goede, objectieve testverslagen van nieuwe en gebruikte auto's vindt u op AutoZine, het online automagazine. Ook staan er veel gebruikerservaringen op deze site. Aanrader! 
 

Eigenlijk hoop je dat het nooit nodig is, maar met Deukweg kunt u foto's en een beschrijving van schade uploaden. Schadebedrijven uit de buurt brengen op basis daarvan een offerte uit. U kunt vergelijken en de beste offerte kiezen.